#OVERONS

Gwen

Trainer

Gwen heeft jarenlange ervaring als leerkracht in het speciaal /regulier basisonderwijs en in een justitiële jeugd inrichting als docent Algemeen vormend onderwijs. Momenteel is zij werkzaam als docent / coach op praktijkschool Het Waterland in Leiden.
Naast het onderwijs ligt haar interesse bij coaching en opvoeding van kinderen.
Ze heeft verscheidene cursussen gevolgd, waaronder autisme Cursus, Basiscursus totale communicatie, Pedagogisch tact, TOP’s en minor cultuur educatie.

“Wij gaan de jeugd leren hoe zij hun kwaliteiten kunnen inzetten om gelukkig te kunnen leven, daarnaast gaan wij de kinderen trainen om zichzelf weerbaar te maken.”

Tabitha

Voorzitter

Tabitha Foen a Foe, oprichter en voorzitter van de Stichting, startte eind augustus 2017 jl. de mooi zoals je bent challenge.
De reacties op de challenge waren overweldigend, veel jongeren die hun verhalen na lang denken met haar deelden. De jongeren vertelden in hun e-mails dat zij het zo fijn vinden dat ze ergens hun verhaal kunnen delen en waarderen dat Tabitha haar stem op deze manier inzet. Niet alleen om de jongeren te bereiken met haar teksten en muziek, maar ook om hen het gevoel te geven dat zij er toe doen. Om mooi zoals je bent te zijn.
Zij heeft naast haar zangstem ook een stem gekregen in Nederland om jongeren op een positieve manier te bereiken.
Dit is de aanleiding geweest om de stichting in het leven te roepen.

“BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOURSELF”

Zulaika

Trainer

Zulaika heeft jarenlange ervaring als vertrouwenspersoon en leerkracht in het voorgezet onderwijs, regulier basisonderwijs in binnen en buitenland en in een justitiële jeugd inrichting als docent Algemeen vormend onderwijs. Momenteel is zij werkzaam op het praktijkonderwijs in Den Haag als docent. Haar interesse ligt naast het onderwijs bij coaching en opvoeding van de jeugd.
Ze heeft verscheidene cursussen gevolgd, waaronder Conscious Discipline, het bewuste opvoedprogramma, Pedagogisch tact, TOP’s, cursus Rots en water en de cursus vertrouwenspersoon omtrent ongewenste omgangsvormen.

“De jeugd is de toekomst, het is belangrijk dat zij goed voorbereid onze maatschappij in kunnen stappen.

#MZJB © 2018 made by RoDesign