SCHOLEN / ZORGINSTELLINGEN

Welkom!
Wat mooi dat u ons heeft gevonden!

Om de zoveel tijd een training van buitenaf een school of zorginstelling binnen te halen, klinkt makkelijk! Maar toch gebeurt het niet vaak, terwijl het niet meer is dan even een telefoontje plegen of een e-mail sturen. 

Misschien vraagt u zich af, waarom mooi zoals je bent op school of instelling van toegevoegde waarde kan zijn. Dat leggen wij u graag uit, klik op de knop voor meer informatie.

Taal, rekenen, onderwijsplannen, perspectiefplannen als docent of begeleider zijn dit termen die dagelijks op de werkvloer worden genoemd en moeten worden uitgevoerd.
De druk van het presteren wordt flink opgevoerd door de overheid, door geldgebrek voor personeel werken jullie je 3 slagen in de rondte.
De resultaten liegen er niet om, want de leerlingen doen hun best en verlaten de basisschool met mooie adviezen of gaan over met mooie cijfers naar het volgende leerjaar.

maar…
Is er genoeg aandacht besteed aan het sociaal emotionele vlak?

Wij willen scholen en zorginstellingen ondersteunen, door de jongeren te trainen in;

een positief zelfbeeld te vormen, zich gepast te gedragen online, hen seksuele voorlichting te geven en verantwoordelijk om te gaan met de wetgeving.

Wij zijn gepassioneerd in wat wij aanbieden en geloven erin dat de jongeren baat hebben bij de training. De training wordt goed verzorgt bij u op school of in de instelling, wij zorgen ervoor dat het lesmateriaal tot leven komt. Wij geven de jongeren opdrachten die hen aan het denken zet, ook na de training.  De training is gevarieerd en wordt volledig verzorgd door twee ervaren docenten. Voor u even de tijd om anderen werkzaamheden te verrichten en voor de klas een positief en leerzaam programma, waar u als leerkracht de vruchten van zult plukken tijdens de reguliere lessen.

Contact

Onze trainingen:

#mooizoalsjebent 

#mooizoalsjebent – online

#doeikhetgoed?

#datjehetweet!